Elektrisch lassen

165.00

  • Cursusinfo: 18128, Frank van de Loo, 6 lessen, wekelijks, donderdag van 19.30 tot 22.00, start 21-02-2019

1 op voorraad

SKU: 18128 Categorie: Tag:

Heb je ook een mooi tuinhek dat nodig gerestaureerd moet worden? Of een oude metalen opbergstelling waarvan je een handig fietsenrek wilt maken? Wil je kijken of je iets kunstzinnigs kan doen met metaal? Je gereedschappen zelf repareren? Of wil je gewoon eens leren hoe de techniek werkt? Kom dan elektrisch lassen bij de Krekul.

We starten met 6 lessen waarin we je leren om veilig te werken en je de noodzakelijke aspecten bijbrengen van materiaalkeuze, voorbereiding en spanningseigenschappen.
We werken in een kleine groep, het daadwerkelijk oefenen van het lassen is het belangrijkste onderdeel van de lessen.
Aan het einde van de lesserie maak je samen met de docent een stappenplan voor het maken van een werkstuk.
Blijken de 6 lessen niet voldoende om het project af te ronden, dan kan in overleg een aantal extra lessen worden geboekt.

Extra kosten: ongeveer 50 euro voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Schaf zelf nog niets aan want in de eerste les wordt uitgelegd welke typen lashelm, handschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen er zijn. Je kan er een aantal uitproberen en daarna zelf aanschaffen. Heb je zelf al een klein elektrisch lasapparaat voor thuisgebruik? Dat kan je in het tweede deel van de lesreeks meenemen, zodat je ook daarmee kan oefenen.