FOTOGRAFIE: PRAKTISCHE FOTOGRAFIE VOOR GEVORDERDEN (ZONDAGMORGEN)

155.00

Log in om je aan te melden voor reservelijst

  • cursusinfo: 23009, Fred van Laarhoven, 12 lessen, 1xper 2 weken, zondag van 09.30 tot 12.00, start 24-09-2023
Artikelnummer: 23009 Categorie: Tag:

De basistechnieken van de fotografie beheers je? Je bent opzoek naar meer diepgang en uitdaging?  Dat en nog veel meer vind je op zondagochtend bij de Krekul tijdens de cursus fotografie gevorderden.

De werking en bediening van je camera heb je in de vingers. Uit je tent gelokt worden en inspiratie is wat ik je ga bieden. We bespreken eigen werk maar ook een goede foto-expositie. Sluitertijd, diafragma en ISO zijn bekende begrippen waar we mee gaan spelen maar die niet meer worden uitgelegd.
Deze cursus gaat ervan uit dat je beschikt over een spiegelreflex- of systeemcamera met “manual” stand en losse flitser. Een statief is zeer handig maar niet verplicht. Verschillende objectieven bieden je meer mogelijkheden, maar een goede zoomlens is ook prima.

Enige kennis van fotobewerkings-software is handig maar geen verplichting. Lightroom en photoshop worden gebruikt om mogelijkheden te laten zien maar kennis of ervaring daarmee is niet vereist. Wil je daar meer van leren dan kan dat tijdens de cursus lightroom/Photoshop op donderdagavond.
Je docent is een, zeer ervaren, gediplomeerd vakfotograaf / Algemeen Dagblad fotojournalist met bijna 40 jaar ervaring als fotograaf en als freelance docent ook verbonden aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie/De Nederlandse Fotovakschool.

Maak van je zondagochtend een inspirerende belevenis!