Spaans beginners plus (dinsdagavond)

150.00

Log in om je aan te melden voor reservelijst

cursusinfo: 23022, Christine Bartels, 24 lessen, wekelijks, dinsdag van 19.45 tot 20.45, start 19-09-2023

Artikelnummer: 23022 Categorie: Tag:

Deze cursus van 24 lessen sluit aan op de beginnerscursus en is geschikt voor degene die al enige praktische kennis van het Spaans heeft en de ´Presente´ beheerst. Er wordt verder gewerkt in het boek dat tijdens de beginnerscursus is gebruikt. Daarnaast lees je een Spaans boekje, passend bij het niveau. Je kunt na deze cursus o.a.: een hotelkamer reserveren; naar de weg vragen, over (vakantie)ervaringen praten, het dagelijks leven beschrijven, praten over het weer. Ter ondersteuning van de onderwerpen zal de benodigde grammatica worden behandeld.

Deelname vanaf 20 jaar. Er wordt verwacht dat je thuis wekelijks minimaal twee uur besteedt aan huiswerk en/of voorbereiding.

Bijkomende kosten: ± € 15,00 leesboekje (titel volgt later) en € 2,50 kopieerkosten. Indien u als nieuwe cursist instroomt: ± € 73,00 Con Gusto 1 tekst- en werkboek + gratis app met geluids- en videobestandjes (dit materiaal is in de cursus voor beginners aangeschaft en gebruikt). Aanschaf materiaal na bevestiging docent.